Over ons

Ons verhaal

Welkom.

Wij zijn The Prescription, een nieuw bedrijf die haar ogen gericht heeft op vitaliteit, klantcontact en supplementen van  topkwaliteit. Uit een passie voor de sportwereld zijn wij deze onderneming gestart, maar ook omdat wij weten hoe belangrijk beweging voor de mens is. Daarnaast zijn wij zeer prestatie gericht en het is ook daarom dat wij zeggen: ‘Een doel hebben is schitterend, maar deze ook bereiken is nog mooier.’ Bij hard trainen voor het behalen van een doel is het nemen van supplementen daarom ook erg belangrijk. Het nemen van supplementen gaat hand in hand met het behalen van top resultaten. The Prescription biedt daarom een hoge dosis zuiverheid per product en dat is iets waar wij altijd naar zullen streven.

De oprichters zijn twee fanatiekelingen in de sportwereld en zij hebben heel wat jaren in de sportschool doorgebracht. Zij zijn daarom van mening dat het gebruiken van supplementen extreem belangrijk is en niet alleen voor de sportschool bezoekers. Sterker nog zijn zij overtuigd dat alle sportbeoefenaars profiteren bij het nemen van supplement in combinatie met hun desbetreffende sport. Jammer genoeg wordt men tegenwoordig overspoeld met neppe producten of zogenaamde trucs om sneller bij hun doel te komen. Daar staan de oprichters niet voor, zij zijn supporters van hard werken en de beuk erin, ongeacht wat iemand als doel heeft. Afvallen, aankomen, spiermassa bouwen, conditioneel sterker worden of gewoon lekker in je vel zitten. Dit zijn namens hen allemaal prachtige uitgangspunten.

Daarom zijn zij The Prescription gestart om zo alle sporters enkel het beste aan te bieden van wat de supplementenwereld te bieden heeft.

Zo luidt de slogan dan ook:

We Fuel
Your Ambitions